Administratieve dienstverlening
Besteed uw administratie efficiënt uit

  •  Opzetten nieuwe administraties
  • Administratieve begeleiding
  • Facturering en debiteurenbeheer
  • Boekhouding

Makkelijk en efficiënt

Voor elke ondernemer is de behoefte aan dienstverlening verschillend. Als ondernemer bepaalt u zelf wat u aan de administratie wilt doen. U kunt zelf uw administratie verzorgen en ons alleen inzetten voor advies en begeleiding. Wij hebben mogelijkheden voor eenvoudige uitwisseling met ons kantoor.

Steeds meer ondernemers maken echter gebruik van onze administratieve dienstverlening. Omdat ze alle aandacht willen besteden aan hun business of genieten van hun schaarse vrije tijd.

Wij verzorgen voor hen de administratie op locatie, waar alle benodigde gegevens onder handbereik zijn. Makkelijk én efficiënt dus. De administratie hoeft niet weggebracht en weer opgehaald te worden.

Flexibel

Wellicht hebt u door veranderende omstandigheden behoefte aan flexibel inzetbaar administratief personeel. U hebt bij ons de mogelijkheid om iemand met de nodige kennis en ervaring op tijdelijke basis in te huren. Dit kan op parttime basis zijn, per dagdeel, dag of week. Zo flexibel als voor u nodig is.

Tarieven

De kosten die wij voor u maken, houden we transparant. U ontvangt een duidelijk overzicht van de gewerkte uren met uurtarief. Indien gewenst kunnen we voor u een vaste prijsafspraak per maand maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. En voor het stellen van uw vragen hoeft u bij ons niets te betalen.