Over Marivel Budgetcoaching
Persoonlijk
Wij hechten aan een informele en persoonlijke sfeer. Dit merkt u in de contacten met ons. Er is volop ruimte voor vertrouwen, als basis van onze dienstverlening. Uw karakter en persoonlijkheid zijn voor ons belangrijk in onze dienstverlening. Privacy, integriteit en betrouwbaarheid staan uiteraard hoog in het vaandel. Om een bijdrage te leveren aan deze maatschappij waarin elk individu financieel zelfredzaam geacht te zijn bieden wij betaalbare hulp.
Veelzijdige, integere financiële zorgverlening
Met Marivel financiële zorgverlening hebt u uw financiële huishouding op orde en heeft u grip en overzicht op uw financiën.  We onderscheiden ons door snel en voortvarend te handelen  met persoonlijke aandacht en sociale betrokkenheid. Met onze deskundigheid en klantgerichtheid  leveren we maatwerk doordat we uw situatie afstemmen op uw  beschikbare “speelruimte”.

Omdat we met vaste, vooraf besproken tarieven werken, weet u altijd waar u aan toe bent als het gaat om de kosten  van onze dienstverlening.

Missie
Het doel van Marivel is mensen te ondersteunen om weer te participeren aan het maatschappelijke leven, zodanig dat schulden voorkomen of opgelost kunnen worden.